Sinop Kıyalarında Kuş Sayımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Sinop Kıyalarında Kuş Sayımı Yapıldı

Sinop Kıyalarında Kuş Sayımı Yapıldı

SİNOP'ta Orman Su İşleri Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ornitoloji Araştırma Merkezi tarafından yapılan protokolle kuş sayımı yapıldı.

25.01.2017 11:13

SİNOP'ta Orman Su İşleri Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ornitoloji Araştırma Merkezi tarafından yapılan protokolle kuş sayımı yapıldı.

Orman ve Su İşleri 10'uncu Bölge Müdürlüğü Sinop İl Şube Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ornitoloji Araştırma Merkezi arasında yapılan protokol gereğince 'Su Kuşu Sayımı' Sinop'un kıyıları ve Sarıkum Gölü'nde yapıldı. Daha önceden belirlenen noktalarda yapılan sayımlarda, su kuşları türleri ve sayıları hakkında bilgiler kayıt altına alındı. Görülen bazı türler arasında sütlabi, gümüş martı, sakarmeke, dikkuyruk, elmabaş patka, tepeli patka, yeşilbaş, gri balıkçıl, küçük ak balıkçıl, büyük ak balıkçıl, tepeli karabatak, küçük batağan ve kara gerdanlı dalgıç yer aldı.

- Sinop

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sinop Kıyalarında Kuş Sayımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement