Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Jandarma Komutanlığı personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi - Son Dakika
Güncel

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Jandarma Komutanlığı personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Jandarma Komutanlığı personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasında üstün gayret gösteren İl Jandarma Komutanlığı personeline başarı belgesi verdi. Vali Özarslan, jandarma personeline teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Programa İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ve İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

09.02.2024 09:19  Güncelleme: 23:39

Sinop Valisi Mustafa Özarslan, başarılı İl Jandarma Komutanlığı personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Valilik salonunda düzenlenen programda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasında üstün gayret gösteren İl Jandarma Komutanlığı personeline Özarslan tarafından başarı belgesi verildi.

Vali Özarslan, "Kentimizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan tüm jandarma personeline teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Jandarma her zaman her yerde ve halkımızın hizmetindedir." dedi.

Programa İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ferhat Kuran, İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner, İl Jandarma Komutanlığı personeli katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sinop Valisi Mustafa Özarslan, İl Jandarma Komutanlığı personelini başarı belgesi ile ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement