Şip Şak Anadolu'da 5 Ordulu Oyuncu - Son Dakika
Güncel

Şip Şak Anadolu'da 5 Ordulu Oyuncu

Şip Şak Anadolu\'da 5 Ordulu Oyuncu

Çekimleri geçen yıl Ordu’nun Fatsa ve Korgan ilçelerinde gerçekleştirilen ve 5 Eylül’de vizyona giren ‘Şip Şak Anadolu’ filminde 5 Ordulu oyuncu yer alıyor.

08.09.2014 11:44

Çekimleri geçen yıl Ordu'nun Fatsa ve Korgan ilçelerinde gerçekleştirilen ve 5 Eylül'de vizyona giren 'Şip Şak Anadolu' filminde 5 Ordulu oyuncu yer alıyor.

Ordu'da tiyatro alanında önemli bir yer edinen ve daha önce ATV'de yayınlanan 'Benim İçin Üzülme' ve 'Sevdaluk' dizilerine 15 oyuncu veren Ordu Oksiyen Tiyatro'dan (OKSAD), casting çalışmaları sonucunda 'Şip Şak Anadolu' filminde 5 oyuncu yer aldı. OKSAD bünyesinde yer alan ve Ordu'da yıllardır tiyatro sahnesinde yer alarak 7'den 70'e herkesin gönlünü kazanan Hakan Alkan, Ferda Turgut, Hikmet Altan, Huri Odabaş ve Seyhan Güngör, sahnedeki başarılarını bu kez beyaz perdeye taşıdılar.

OKSAD Cast Direktörü Nurgül Çoluk, bünyelerinde yer alan oyuncular ile filme destek vermekten mutluluk duyduklarını belirtti. Çoluk, "Bu OKSAD'ın başarısı, Karadeniz'de bir inci olan Ordu'nun başarısıdır. Ordu sanat yönünde her zaman önde olan bir ilimizdir. Bizde OKSAD olarak yaptığımız çalışmalarla ileriye taşıma çabasındayız" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şip Şak Anadolu'da 5 Ordulu Oyuncu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement