Şırnak Dağları Karla Kaplandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şırnak Dağları Karla Kaplandı

08.05.2024 09:40

Şırnak'ta günlerdir süren soğuk hava nedeniyle yüksek bölgeler beyaza büründü. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerindeki yüksek dağlar karla kaplandı. Havadan görüntülenen köyler ve dağlar Karadeniz bölgesini aratmadı.

Şırnak dağları beyaza büründü

ŞIRNAK - Şırnak'ta günlerdir etkili olan soğuk hava mayıs ayında kar yağmasına neden oldu. Yüksek bölgeler beyaza büründü.

Şırnak'ta 3 gündür aralıklarla yağan yağmur sonrası bir çok bölgede kar etkili oldu. Yüksek rakımlı yerleşim yerleri kar altında kaldı. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerindeki yüksek dağlar beyaz örtüyle kaplandı. Beytüşşebap ilçesine bağlı Mutluca köyü ve 3 bin rakımlı Tanin Dağı beyaz örtüye büründü. Havadan görüntülenen köyler ve dağlar Karadeniz bölgesini aratmadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şırnak Dağları Karla Kaplandı - Son Dakika


Advertisement