Şırnak-Engelliler, Şırnak'ta Toma'ya Binip Su Sıktı, Şehir Turu Attı - Son Dakika
Güncel

Şırnak-Engelliler, Şırnak'ta Toma'ya Binip Su Sıktı, Şehir Turu Attı

Şırnak-Engelliler, Şırnak'ta TOMA'ya binip su sıktı, şehir turu attıEngelliler, Şırnak'ta TOMA'ya binip su sıktı, şehir turu attıŞırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, engelli çocuklar için düzenlenen etkinliğe katılan engelli çocuklar, TOMA'ya binip, su...

14.05.2018 16:44

Şırnak-Engelliler, Şırnak'ta TOMA'ya binip su sıktı, şehir turu attı

Engelliler, Şırnak'ta TOMA'ya binip su sıktı, şehir turu attı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, engelli çocuklar için düzenlenen etkinliğe katılan engelli çocuklar, TOMA'ya binip, su sıktı daha sonra trafik araçlarıyla şehir turu attı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından polisevinde engelliler için etikinlik düzenlendi. Etkinliğe Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, 40 engelli çocuk ve rehabilitasyon merkezlerinde görevli öğretmenler katıldı. Polisevi salonunda engellilerle sohbet eden Uslusoy, daha sonra hep birlikte pasta kesti. Ulusoy, etkinlik sırasında çocuklara çeşitli oyuncaklar ve hediyeler verdi. Program sonunda Emniyet Müdürü Ömer Uslusoy, şoför koltuğuna geçerek trafik aracı ile engellileri gezdirdi. Hazır bekletilen 2 TOMA aracına binen engellilere, görevli polisler araçla ilgili bilgiler verdi. Kontrol kumandalarını ellerine alan engelliler TOMA ile su sıktı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Hüseyin Doğru, etkinlikle ilgili bilgi vererek, Şırnak Emniyet Müdürlüğü bünyesinde sayın Emniyet Müdürümüz Ömer Uslusoy'un katkılarıyla engelli çocuklarımızın bir an olsun yüzlerinin gülmesi için kendilerine hediyeler verdik. TOMA'ya bindirdik. Trafik arabası ile gezdirdik. Sirenleri çaldılar, eğlendiler, şapka verdik. Önemli olan bu çocuklarımızın gülümseyebilmesi. Bu yaşadıkları dünya içerisinde kendilerinin de bir yerlerinin olduklarının başkaları tarafından benimsenmesi. Biz buna bir katkıda bulunabildiysek Şırnak Emniyet Müdürlüğü olarak ne mutlu bize dedi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü İsmail Ercan da, Bugün Engelliler Haftası münasebetiyle rehberlik ve araştırma merkezi olarak Toplum Destekli Polislik ekipleri ile Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik. Emniyet Müdürümüz ile pasta kestik. Tomalarla su sıktık. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Öğrenciler açısından eğlenceli güzel bir gün geçirdik. Bizim temennimiz engelli öğrencilerimizin bir gün yada bir hafta değil 365 gün hatırlanması. Bu konuda da Emniyet Müdürümüzden gerekli söz ve destekleri aldık. Bundan sonra kolluk kuvvetlerimiz de bizim yanımızda olacak. ve Şırnak'ta özel eğitimde daha çok ilerleyip, daha güzel şeyler yapmayı planlıyoruz diye konuştu.

Şırnak-Engelliler, Şırnak\'ta Toma\'ya Binip Su Sıktı, Şehir Turu Attı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak-Engelliler, Şırnak'ta Toma'ya Binip Su Sıktı, Şehir Turu Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement