Şişirilen Plastik Eldiven Patlayınca 5 Aylık Bebek Öldü - Son Dakika
Güncel

Şişirilen Plastik Eldiven Patlayınca 5 Aylık Bebek Öldü

Şişirilen Plastik Eldiven Patlayınca 5 Aylık Bebek Öldü

Karaman’ın Başyayla ilçesinde elindeki şişirilmiş plastik eldivenin patlaması sonucu 5 aylık bebek hayatını kaybetti.

12.01.2015 16:25

Karaman'ın Başyayla ilçesinde elindeki şişirilmiş plastik eldivenin patlaması sonucu 5 aylık bebek hayatını kaybetti.

Olay, 10 Ocak Cumartesi günü ilçeye bağlı Başköy Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne D.K., oynaması için evde bulunan ameliyat eldivenini şişirip 5 aylık bebeği Eylül Duru Kırpınar'a verdikten sonra yemek pişirmek için mutfağa geçti. Annesinin şişirip balon haline getirdiği plastik eldivenle oynayan bebeğinden bir süre sonra ses gelmediğini fark eden anne D.K., odaya geldiğinde 5 aylık kız çocuğunu hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Elindeki şişirilmiş eldivenin patladığını gören anne D.K., bebeğinin ağzından ve burnundan kan geldiğini de görünce ambulansa haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, 5 aylık bebeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Durumun polise bildirilmesi üzerine eve gelen ekipler, yaptıkları incelemede, odanın ortasında yerde sırt üstü yatan bebeğin ağız, burun, göğüs ve boyun ile karın kısımlarında kan lekelerinin olduğunu tespit etti. Ölümü şüpheli bulunan bebeğin cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Haberi alır almaz eve gelen baba D.K.'nin polise verdiği ifadesinde, olayın yaşandığı anda evde olmadığını, arkadaşlarının telefonla kendisine haber verdiğini eşiyle kızının evde yalnız olduğunu söylediği iddia edildi.

Anne D.K.'nin ifadesinde ise bebeğinin eline plastik eldiveni şişirip verdiğini ve kendisinin mutfağa gittiğini, bir süre sonra bebeğinin sesi çıkmayınca da odaya geldiğinde, bebeğinin eldiveninin sönmüş ve eldivenin bir parmağının ağzında olduğunu gördüğünü söylediği öne sürüldü. Bebeğini kucağına aldığında ağzından köpüklü kan geldiğini de söylediği öğrenilen annenin, bebeğinin burnunun da kanadığını gördüğünü polislere ifadesinde yer verdiği belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişirilen Plastik Eldiven Patlayınca 5 Aylık Bebek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement