Şişli'de, kapısını kırarak girdiği evde yaşlı kadının bilezikleri ile 2 bin 200 lirasını gasbettiği iddia edilen kişi kaçtı.
İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi, Ergenekon Mahallesi Çimen Sokak Birlik Apartmanı'nda oturan Safinaz Yıldırım'ın (80) dairesine kapıyı kırarak girdi.
Bıçakla yaşlı kadını tehdit eden zanlı, Yıldırım'ın kolundaki iki altın bilezik ile 2 bin 200 lirayı alarak kaçtı.
Yıldırım durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, evde parmak izi ve delil çalışması yaptı.
Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve Yıldırım'ın ifadesi doğrultusunda eşkali belirlenen zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. - İstanbul
Son Dakika › Güncel › Şişli'de Gasp İddiası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.