Şişli'de İş Merkezinde Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Şişli'de İş Merkezinde Silahlı Saldırı

İstanbul Şişli'de bir iş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Saldırganlar motosiklet ile kaçtılar.

26.01.2015 16:05  Güncelleme: 17:12

Şişli'de bir iş merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Bahçeler Sokak'taki olayda saldırganların motosiklet ile kaçtıkları belirtildi.

TOPLANTI SIRARINDA ALACAK-VERECEK MESELESİNDEN DOLAYI KAVGA ÇIKTI

Olay, Ortaklar Caddesi, Bahçeler Sokak üzerinde bulunan bir inşaat şirketinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, şirketteki toplantı sırasında, alacak-verecek meselesinden dolayı kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine, yanında bulunan silahını çeken bir kişi, etraftakilere ateş açtı. Olayda biri ağır 3 kişi yaralandı.

ÜST KATA ÇIKAN ZANLI ART ARDA ATEŞ ETTİ

Edinilen bilgilere göre, olay, Şişli Mecidiyeköy Ortaklar Caddesi Bahçeler Sokak'ta bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İş merkezine gelerek üst kata çıkan zanlı, art arda silahını ateşledi. Olayda 3 kişi yaralandı.

GÖRGÜ TANIĞI: YABANCI BİR ŞİRKET

İş merkezinde çalışanlar, yaşanan olay sonrası gözyaşlarına boğuldu. Bir görgü şahidi, "Üst katta ateş ettiler. Yabancı bir şirket. Konunun ne olduğunu bilmiyoruz" dedi.

Yaralılardan biri Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, 2'si de Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Şişli\'de İş Merkezinde Silahlı Saldırı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şişli'de İş Merkezinde Silahlı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • MURAT: TÜRKİYEDE ASAYİŞ KALMADI. ACİL OLARAK CİDDİ CAYDIRICI ÖNLEMLER ALINMASI GEREKİYOR HANGİ PARTİLİ OLURSANIZ OLUN BU KONUDA HERKES AYNI DÜŞÜNMELİ GİDİŞ İYİ DEĞİL ÜLKEDE HUZUR KALMADI ŞİDDET TAVAN YAPTI. 21 2 Yanıtla
  • MERT: Yolda yürürken her an öldürülebilir, boğanız kesilebilir, kafanıza sıkılabilir. Artık bu noktaya geldi bu ülke. Ne cesaretinize, ne çevrenize nede yanınızdaki arkadaşınıza güvenin. . . Demedi demeyin. . . 5 3 Yanıtla
  • fırat inegöl: (daha çok saldırılar olur)yazan vadandaş SENDE KINA YAKARSIN... 0 0 Yanıtla

Advertisement