Sivas - Bakan Yılmaz Sivas'ta Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sivas - Bakan Yılmaz Sivas'ta Esnafları Ziyaret Etti

Sivas - Bakan Yılmaz Sivas\'ta Esnafları Ziyaret Etti
19.05.2015 16:52

Bakan Yılmaz Sivas'ta esnafları ziyaret etti MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,seçim çalışmaları kapsamında memleketi Sivas'ta esnaf ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.

Bakan Yılmaz Sivas'ta esnafları ziyaret etti

MİLLİ Savunma Bakanı İsmet Yılmaz,seçim çalışmaları kapsamında memleketi Sivas'ta esnaf ziyaretlerinde bulunarak destek istedi.

7 Haziran'da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında Sivas'ta temaslarını sürdüren Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, sabah Terziler Çarşısında esnaf ile kahvaltıda buluştu. Kahvaltı sonrası esnaflara kısa bir konuşma yapan Bakan Yılmaz, "Biz istiyoruz ki refah, kalkınma, barış, huzur olsun. Herkese soruluyor hizmet istiyor musunuz. Şikayet var ise hizmetin yeterli gelmediğinden dolayıdır. Sivas'ın ihtiyacı olan iyi bir hizmettir" dedi. Bakan Yılmaz, CHP ve MHP'nin 1999'dan bu yana iktidarı göremediklerini belirterek, amaçlarının koalisyon kurmak olduğunu bunun da ülkeye fayda sağlamayacağını ileri sürdü.

Daha sonra Bakan Yılmaz ve partililer esnafları tek tek ziyaret ederek 7 Haziran'da yapılacak seçimler için destek istedi. Bakan Yılmaz ziyaretler sonrası çeşitli temaslarda bulunmak üzere karayolu ile Gümüşhane'ye hareket etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas - Bakan Yılmaz Sivas'ta Esnafları Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement