Ankara'nın Şereflikoçhisar İlçesi'nde 27 yaşındaki bekar ve işsiz Fatih Durukan, evlerinin kömürlüğüne kendisini asarak canına kıydı. Fatih Durukan'ın cesedi, bir gün sonra sabah saatlerinde ailesi tarafından bulundu.
Akseki Mahallesi'nde oturan Durukan ailesinin 4 çocuğundan küçüğü olan Fatih Durukan'ın askerliğini Hakkari'de tamamlayıp, baba ocağına döndükten sonra şizofreni hastalığına yakalandığı belirtildi. Fatih Durukan, iddiaya göre anne ve babasının evde bulunmadığı sırada kömürlüğe geçerek tavana bağladığı ipe kendini astı.
Durukan'ın gece eve dönmemesi üzerine ailesi kayıp başvurusu için karakola gideceği sırada, sabah kömürlüğün camından ipte sallanan cesedini gördü.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Ankara/ Sereflikoçhisar
Son Dakika › Güncel › Şizofreni Hastası Genç Kendini Astı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?