SMA hastası Nefes bebek için paraşütle atladı - Son Dakika
Güncel

SMA hastası Nefes bebek için paraşütle atladı

HATAY'ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven, SMA hastası 1,5 yaşındaki Nefes Yeşil için farkındalık yaratmak amacıyla Amanos Dağları'nın zirvesinden atlayış gerçekleştirdi.

14.02.2022 11:15  Güncelleme: 16:40

HATAY'ın İskenderun ilçesinde yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven, SMA hastası 1,5 yaşındaki Nefes Yeşil için farkındalık yaratmak amacıyla Amanos Dağları'nın zirvesinden atlayış gerçekleştirdi.

Samandağ ilçesi Meydan Mahallesi'nde yaşayan Yeşil ailesinin bebekleri Nefes'e, henüz 20 günlükken ölümcül kas hastalığı olarak bilinen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. Aile, gen tedavisi alması gereken Nefes bebek için Valilik onayıyla kampanya başlattı. Yamaç paraşütü pilotu İlker Özgüven de şimdilerde 18 aylık olan Nefes bebeğe yaşam mücadelesinde destek olmak için Amanoslar'ın zirvesinden atlayış gerçekleştirdi. Özgüven, gökyüzünde süzülürken, Nefes Yeşil için bastırılan kampanya afişini açarak destek istedi. Anıt alanına inen İlker Özgüven, tüm SMA hastalarının sesi olduklarını ifade etti. Hatay Dream Team Otomobil Derneği üyeleri de modifiyeli araçlarıyla geldikleri İskenderun'da SMA hastalıklarının tedavisine dikkat çekmek için bir arada olduklarını kaydetti. Kulüp Sorumlusu Muhammet Özdemir, "SMA hastası Nefes bebeğe yardım toplamak için bizler de gönüllü olarak bu organizasyonlara katılarak destek veriyoruz. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz" dedi.


SMA hastası Nefes bebek için paraşütle atladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel SMA hastası Nefes bebek için paraşütle atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement