Şoförler Odası'ndan Aşure Hayrı - Son Dakika
Güncel

Şoförler Odası'ndan Aşure Hayrı

Şoförler Odası\'ndan Aşure Hayrı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından düzenlenen aşure hayrına katıldı.

04.11.2016 15:07  Güncelleme: 15:08

Oda Başkanı Gökhan Yörüyen tarafından karşılanan Başkan Şirin ve konuklarla birlikte birçok Turgutlu'lu vatandaşın ağzı tatlandı.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın düzenlendiği aşure hayrına başta Kaymakam Uğur Turan olmak üzere, Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere MESOB Başkanı Hasan Geriter, geçmiş dönem MHP Milletvekili Ahmet Orhan, Ticaret Odası Meclis Başkanı Yavuz Semizler, Belediye Başkan Yardımcısı Çetin Akın, MHP Eski İlçe Başkanı Ahmet Köktopçu, esnaf odası başkanları, Şoförler Odası Yönetim Kurulu, şoför esnafı ve oda üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda Turgutlu'lu aşure hayrı dolayısıyla bir araya geldi. Dualar ile başlayan hayırda Başkan Şirin vatandaşlara aşure ikramında bulunarak, "Esnaf odamızın düzenlediği Aşure Günü'nün tüm İslam Dünyası'na hayırlar getirmesini Rabbim'den niyaz ediyorum. Mübarek Cuma gününde bizi bir araya getiren Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Gökhan Yörüyen ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Çalışma arkadaşlarına ve kendilerine başarılı çalışmalar diliyorum. Yüce Allah tekrarını nasip etsin" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şoförler Odası'ndan Aşure Hayrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement