Şöhrete Bir Adım Filmi - Son Dakika
Güncel

Şöhrete Bir Adım Filmi

Şöhrete Bir Adım Filmi

Şöhrete Bir Adım filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Şöhrete Bir Adım filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

12.07.2011 21:57

Jerry Maguire'ı yazıp yöneten Cameron Crowe yeni filmi Almost Famous'da 15 yaşındaki bir Rolling Stones yazarının hikayesini anlatarak 70'lerin rock dünyasına yolculuk yapıyor.

15 yaşında sıradan birisi olarak görünen William'ın rock ile ilgili yazıları Rolling Stones dergisi tarafından farkedilince dergide yazmaya başlar. İlk görevi yükselen rock grubu Stillwater ile bir röportaj yapmaktır. William annesinin itirazlarına rağmen grubun yapacağı turneye katılarak yeni tecrübeler yaşayacağı bir yolculuğa adım atar. Grupla birlikte dolaşan genç ve sevimli Penny'nin (Kate Hudson) de yardımıyla gittikçe grupla daha da yakınlaşır ve neredeyse onlardan biri olur. Ama grupla olan ilişkisi geliştikçe muhabir kişiliği geri planda kalıp yazılarındaki objektifliği azalmaya başlar.

William geçirdiği bu tecrübe sonucunda yaşamını değiştirecek bir ders öğrenecektir. 15 yaşında bir rock konserinde sahne arkasında bulunmak ve hayran alduğu grubun içine karışmak her genç için çarpıcı bir tecrübe olacaktır ama tutkuları ve idealleri zamanın müziği ile şekil bulan bir genç için bu tecrübenin önemi çok daha büyüktür. Kendisi de 15 yaşında rock dergilerinde yazarlığa başlayan Crowe bu filmde belki de kendi biyografisini ekrana getiriyor. 1973 yılında 16 yaşındayken Rolling Stone dergisine girdi ve bir süre sonra yardımcı editörlerden birisi oldu. Genç yaşında, dönemin bir çok ünlü müzik simasını hakkında yazılar hazırladı.

Yönetmen: Cameron Crowe

Senaryo: Cameron Crowe

Oyuncular: Patrick Fugit, Jason Lee, Kate Hudson, Frances McDormand, Billy Crudup

Filmin Türü: Drama, Müzikal,

Orijinal Adı: Almost Famous

Yapımcı Firma: Columbia Pictures

Yapım Yılı: 2000

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 122 dk.

Son Dakika Güncel Şöhrete Bir Adım Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement