Sapanca Belediyesi'nin sokak hayvanları için Sakarya ilçeleri içinde tek rehabilitasyon merkezini açtığını hatırlatan Zabıta Müdürü Yıldız, sokak hayvanlarına hizmet vermek amacıyla daha önceki belediye meclis toplantısında da ücreti bir veterinerin bu işe tahsis edilmesi kararının alındığını belirtti.
Olay yerindeki zabıta ekibinin gelen ihbar üzerine söz konusu bölgeye gittiğini ifade eden Yıldız, ekiplerin ilçe genelinde bu ve buna benzer olayların yaşanmasını engellemek amacıyla yirmi dört saat rutin kontrollerini sürdürdüğünü kaydetti.
Yıldız, iddia edilen olay mahallindeki sokak hayvanları için daha önce de sokak sakinlerinin birbirlerini Sapanca Cumhuriyet Savcılığı'na ve Belediye'ye şikayette bulunduklarını, hayvanlara yapılan muameleyi şiddetle kınadıklarını ve bu konuda belediye olarak konunun üzerine gidileceğini sözlerine ekledi.
Son Dakika › Güncel › Sokak Hayvanlarına Yapılan Şiddetle Anılmak Bizi Üzdü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.