Sokakta Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelilerine Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Sokakta Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelilerine Dava Açıldı

Sokakta Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelilerine Dava Açıldı

Adana'da geçen 31 Temmuz'da sokak ortasında 3 kurşunla öldürülen 20 yaşındaki Müslüm Olcay'ın 1'i firari 4 cinayet şüphelisi hakkında dava açıldı.

30.10.2015 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da geçen 31 Temmuz'da sokak ortasında 3 kurşunla öldürülen 20 yaşındaki Müslüm Olcay'ın 1'i firari 4 cinayet şüphelisi hakkında dava açıldı. 1 zanlı hakkında ömür boyu, 3 zanlı hakkında da 15 er yıl hapis cezası istendi.

Geçen 31 Temmuz'da Yılmaz Birgül (36) kullandığı araçla arkadaşları Hakan Ay (22), Şiyar Karakayalı (20) ve Tahsin Kocaağa (31) ile gezmeye başladı. Hakan Ay, araçta bulunanlara bir arkadaşını görmek için Özgür Mahallesi'ne gitmek istediğini söylemesi üzerine arkadaş grubu mahalleye gitti. Hakan Ay, mahalleye vardıklarında aralarında daha önce husumet bulunan Müslüm Olcay'ı görünce aracı durdurmalarını istedi. Araçtan inen Hakan Ay ile Müslüm Olcay kavga etmeye başladı. Ay'ın arkadaşları ve vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı.

ARACIN YAVAŞLAMASINI FIRSAT BİLDİ

Hakan Ay ve arkadaşları tekrar araca binerek uzaklaşmak istedi. Bu sırada dönüş yapan aracın yavaşlamasını fırsat bilen Hakan Ay araçtan inerek Müslüm Olcay'la tekrar kavga etmeye başladı. Hakan Ay, kavga sırasında araca giderek Yılmaz Birgül'ün üzerindeki tabancayı alarak Olcay'a ateş açtı. Olcay, kanlar içinde yere yığılırken Hakan Ay ve arkadaşları araçla olay yerinden kaçtı. Müslüm Olcay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Yılmaz Birgül, Şiyar Karakayalı Tahsin Kocaağa gözaltına alındı. Birgül ile Karakayalı tutuklanırken Kocaağa tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Firari olan Hakan Ay'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini tamamladı. Savcı, firari Hakan Ay hakkında kasten öldürme suçundan ömür boyu, Yılmaz Birgül, Şiyar Karakayalı Tahsin Kocaağa hakkında ise yardım suçundan 15'er yıl hapis cezası istemiyle 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sokakta Öldürülen Gencin Cinayet Şüphelilerine Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement