Sollarken Karşı Yöne Geçti;4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sollarken Karşı Yöne Geçti;4 Yaralı

Sollarken Karşı Yöne Geçti;4 Yaralı

Maltepe'de, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, karşı yöne geçen otomobil sürücüsü, bir panelvanla kafa kafaya çarpıştı.

16.02.2013 18:09

Maltepe'de, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, karşı yöne geçen otomobil sürücüsü, bir panelvanla kafa kafaya çarpıştı. Kazada ikisi ağır dört kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında İdealtepe Sahil Yolunda meydana geldi. Ağabeyinin bir arkadaşından emanet olarak aldığı 34 GF 9719 plakalı otomobilin anahtarlarını haber vermeden alan Birkan Akbaş (20), akrabası İrfan Akbaş'la birlikte sahilde dolaşmaya çıktı. İdealtepe Sahil Yolundan Kadıköy yönüne hızla ilerleyen Birkan Akbaş, önünde seyreden bir otomobilin önüne geçerek sollama yapmak istedi. Sollama yaptığı sırada geçmeye çalıştığı otomobile hafifçe çarpan Akbaş, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda kendi etrafında birkaç tur atan otomobil, kontrolden çıkarak karşı yöne geçti. Bu sırada Kartal yönüne giden Niyazi Gömeç'in kullandığı 34 TL 9356 plakalı panelvanla otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu Birkan Akbaş, İrfan Akbaş, Niyazi Gömeç ile yanında bulunan Orhan Bayrak yaralandı.

Yaralıların ilk yardımına diğer sürücüler koştu. Vatandaşlar, yaralıları araçlardan çıkararak, yere serdikleri ceket ve montların üzerine yatırarak sağlık ekiplerinin gelmesini bekledi.

Kısa süre sonra olay yerine gelen ilk sağlık ekibi, ilk olarak, durumları ağır olan Birkan Akbaş ile Niyazi Gömeç'i Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Diğer yaralılar ise ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kısa süreliğine kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından tekrar trafiğe açıldı.

MD - İstanbul/ Maltepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sollarken Karşı Yöne Geçti;4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement