Son dakika haber: Fuat Oktay'dan 'Elif' paylaşımı: Şükürler olsun - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haber: Fuat Oktay'dan 'Elif' paylaşımı: Şükürler olsun

Son dakika haber: Fuat Oktay\'dan \'Elif\' paylaşımı: Şükürler olsun
02.11.2020 10:40  Güncelleme: 10:45

Son dakika haber: CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkaz altından 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Şükürler olsun" dedi.

CUMHURBAŞKANI Yardımcısı Fuat Oktay, İzmir Seferihisar açıklarındaki depremde 3 yaşındaki Elif Perinçek'in enkaz altından 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Şükürler olsun" dedi.

Oktay, Twitter hesabından, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarındaki 6.6 büyüklüğündeki depremde Bayraklı'da yıkılan Doğanlar Apartmanı'nın enkazında mahsur kalan Elif Perinçek'in 65 saat sonra yaralı olarak kurtarılmasına ilişkin açıklamada bulundu. Elif'in kurtarılma görüntülerini paylaşan Oktay, "Şükürler olsun. 3 yaşındaki Elif'imiz 65 saat sonra enkaz altından sağ kurtarıldı. Dayanma gücü veren Rabbime hamdolsun. Hayat için insanüstü bir mücadele veren ekiplerimizin hakkı ödenmez. Minnettarız" dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Fuat Oktay'dan 'Elif' paylaşımı: Şükürler olsun - Son Dakika


Advertisement