Motosiklet kazasında ölen Dilara, "Yunus" polisi olmak istiyormuş - Son Dakika
Güncel

Motosiklet kazasında ölen Dilara, "Yunus" polisi olmak istiyormuş

Motosiklet kazasında ölen Dilara, "Yunus" polisi olmak istiyormuş

İzmir'in Urla ilçesinde, bariyerlere çarpıp ölen 22 yaşındaki motosiklet sürücüsü Dilara Çeke'nin , motosikletli polis timinde görev yapmak istediği, polislik sınavına hazırlandığı ortaya çıktı.

08.07.2021 17:48  Güncelleme: 19:23

İzmir- Çeşme Otoyolu Zeytinler mevkisinde geçen pazartesi meydana gelen acı olayda; bariyerlere çarpan motosikletli Dilara Çeke, kazada öldü. Çeke'nin cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çeke, kazadan sonraki gün Karşıyaka Doğançay Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"EN BÜYÜK HAYALİ YUNUS POLİSİ OLMAKTI"

Dilara Çeke'nin kuzeni Kevser Ergüler, küçüklüğünden beri motosikletleri çok seven kuzeninin en büyük hayalinin motosikletli polis timi 'Yunus' ekibinde görev almayı hayal ettiğini söyledi. Yaklaşık 4 yıldır motosiklet kullanan Dilara Çeke'nin motosiklet tutkunu olduğunu dile getiren Ergüler, "Liseyi bitirmişti. Yunus polisi olmak istiyordu. Bizim ailede hiç motosiklet kullanan yoktu. O kendi kendine merak sardı. Kazanın olduğu gün yazlık evden İzmir'deki evine dönüyordu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet kazasında ölen Dilara, 'Yunus' polisi olmak istiyormuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Engin Çebi: Bu kaza mutlaka araştırılmalıdır; çeşme dönüşü gördüm bu kazayı ve kaza yapması nerdeyse imkansız dümdüz bir yoldu. Kazadan 30 saniye 1 dakika önce yanından zigzaglar çizerek gecen bir Porsche vardı; o çarpmış olabilir diye dusunuyorum 24 5 Yanıtla
  • hakan gümüş: Şu bir gerçektir Trafikte seyir halindeyseniz ve bunların üzerine Bir de kadın sürücüyseniz Bunların üstüne Birde motor sürücüsüyseniz ve kadın motor sürücüsü olduğunuz saçınızdan başınızdan yada başka yerinizden anlaşılıyor ise bunun üzerine araç sürdügünüz yer taciz yada istismar edilmeye uygun gözlerden ırak bir yer se . O Zaman şunu bilin bu ülkede kadılara pislik yapmak isteyen yüzlerce binlere cahil var ve . Bu ülkede İSTANBUL SÖZLEŞMESİ BİLE KALDIRILDI. 8 10 Yanıtla
  • Doğan Kaya: Allah Rahmet eylesin 11 1 Yanıtla
  • Ömer Çekim: Yazık bende motosiklet sürüyorum insan korkmuyor değil :( 3 1 Yanıtla

Advertisement