Son dakika haberi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir." - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir."

Son dakika haberi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir."
28.02.2022 20:14  Güncelleme: 20:17

Bir son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Cumhurbaşkanı Erdoğan: '(Elektrikte KDV indirimi) Mesken abonelerinin yıllık 7 milyar lira daha az fatura ödemesi temin edilmektedir.' - Son Dakika


Advertisement