Son dakika haberleri! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor. Egemen eşitlik varsa o zaman iki devlet de olabilir" - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor. Egemen eşitlik varsa o zaman iki devlet de olabilir"

Son dakika haberleri! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor. Egemen eşitlik varsa o zaman iki devlet de olabilir"

Son dakika haberler: Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: "(Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor.

02.02.2021 16:25  Güncelleme: 16:29

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: " (Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor. Egemen eşitlik varsa o zaman iki devlet de olabilir"

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: '(Kıbrıs meselesinde) Egemen eşitlik temelinde müzakere gerekiyor. Egemen eşitlik varsa o zaman iki devlet de olabilir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement