Son dakika haberleri! MSB: Irak'ın kuzeyinde ele geçirilen EYP ve mühimmatlar imha edildi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberleri! MSB: Irak'ın kuzeyinde ele geçirilen EYP ve mühimmatlar imha edildi

Son dakika haberleri! MSB: Irak\'ın kuzeyinde ele geçirilen EYP ve mühimmatlar imha edildi

Bir son dakika haberine göre MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak ile mağaralarda ele geçirilen 4 el yapımı patlayıcı (EYP) ve mühimmatların imha edildiğini açıkladı.

18.11.2020 17:56  Güncelleme: 18:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MİLLİ Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyi Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK'nın kullandığı sığınak ile mağaralarda ele geçirilen 4 el yapımı patlayıcı (EYP) ve mühimmatların imha edildiğini açıkladı.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde kahraman komandolarımız tarafından etkili operasyonlar icra edilmeye, her taşın altına bakılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda Irak kuzeyi Hakurk bölgesinde devam eden arama-tarama faaliyetlerinde terör örgütü PKK'ya ait sığınak ve mağaralarda; 4 el yapımı patlayıcı, antipersonel mayını, havan, roketatar mühimmatı, 5 antitank mühimmatı, 12 havan mühimmatı, 4 havan sevk fişeği ve 16 adet havan tapası, 5 kilo dinamit ve yaşam malzemeleri ele geçirilerek imha edildi" denildi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri! MSB: Irak'ın kuzeyinde ele geçirilen EYP ve mühimmatlar imha edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement