Son dakika haberleri | Sanayi kuruluşları Kovid-19 tedbir denetimlerinden memnun - Son Dakika
Son Dakika Logo

Son dakika haberleri | Sanayi kuruluşları Kovid-19 tedbir denetimlerinden memnun

Son dakika haberleri | Sanayi kuruluşları Kovid-19 tedbir denetimlerinden memnun
21.10.2020 16:33  Güncelleme: 17:03

Gelen son dakika haberine göre Kırklareli'nde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi kapsamında Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki fabrikalar denetlendi.

Kırklareli'nde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri denetimi kapsamında Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki fabrikalar denetlendi.

İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelge ile yurt genelindeki Kovid-19 tedbirlerinin denetimleri devam ediyor.

Bu kapsamda Evrensekiz Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren fabrikalarda denetim gerçekleştirildi.

Denetim gerçekleştirilen bir kağıt fabrikasının İnsan Kaynakları Sorumlusu Sema Güvenç, AA muhabirine, denetimlerden memnun olduklarını belirterek, "Denetimler daha da artırılabilir. Sağlık Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgeleri doğrultusunda firmamız adına üzerimize düşen her şeyi yapmaya çalışıyoruz." dedi.

Güvenç, yemekhane ve üretim alanında gerekli bütün tedbirleri aldıklarını ifade etti.

Kimya fabrikasının müdürü Şükran Şahin de, denetimlerin arttırılarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberleri | Sanayi kuruluşları Kovid-19 tedbir denetimlerinden memnun - Son Dakika


Advertisement