
Savunma Sanayii Başkanlığı, TSK'nın terörle mücadelede ve sınır güvenliğinde beka, keşif-gözetleme, komuta kontrol ve harekat etkinliğini artıran Modüler Üs Bölgelerinin kurulumlarının devam ettiğini açıkladı.
Savunma Sanayii Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "TSK'nın terörle mücadelede ve sınır güvenliğinde beka, keşif-gözetleme, komuta kontrol ve harekat etkinliğini artıran Modüler Üs Bölgelerinin kurulumları devam ediyor. Elektro-optik, sensör, silah ve komuta kontrol sistemlerine sahip MÜB'ler, kritik bölgelerde ve sarp arazi kesimlerinde kurulan balistik korumalı modüler yapılar sayesinde birliklerimize güvenliği sağlanmış yaşam alanları tesis ediyor" denildi.
(İHA)
Son Dakika › Güncel › Son dakika haberleri: Terörle daha etkili mücadele edilecek: Kurulumlarına devam ediliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.