Son dakika haber: Trafik kazasında kolu sakatlanan Asmin'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi üstlendi - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber: Trafik kazasında kolu sakatlanan Asmin'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi üstlendi

Son dakika haberler: Van'ın Çaldıran ilçesinde geçirdiği trafik kazasında kolu sakatlanan 9 yaşındaki Asmin Dinçer'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi karşılayacak.

08.05.2021 11:03  Güncelleme: 12:59

Van'ın Çaldıran ilçesinde geçirdiği trafik kazasında kolu sakatlanan 9 yaşındaki Asmin Dinçer'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi karşılayacak.

Kaza sonrası 11 ameliyat geçiren ve eski sağlığına kavuşması için tedavisi devam eden Dinçer için baba Lütfü Dinçer, sosyal medya üzerinden Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari'ye ulaşarak yardım istedi.

Bunun üzerine aile ziyaret eden Belediye Başkan Ensari, Asmin'in tedavi masraflarını karşılayacağı müjdesini vererek, "Çaldıran Belediyesi olarak Asmin kızımızın tekrardan hayalini kurduğu ve özlemini çektiği voleybol oynaması ve akranlarına eşlik edebilmesi için bu ailemizin tüm tedavi giderlerini karşılayacağız. İnşallah Asmin kızımız hayallerine kavuşacak. Belediye olarak sadece şehrin sorunlarıyla değil vatandaşlarımızın sorunlarıyla da ilgilenmek ve çözüm bulma konusunda elimizden gelini yapma gayretindeyiz." dedi.

Baba Dinçer de "Kızımın arkadaşları oyunlar oynarken, onun boynu hep büküktü. Bize yardımcı olan, sahip çıkan başkanımıza çok teşekkür ederim. Allah razı olsun." diye konuştu.

Son dakika haber: Trafik kazasında kolu sakatlanan Asmin\'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi üstlendi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber: Trafik kazasında kolu sakatlanan Asmin'in tedavi masraflarını Çaldıran Belediyesi üstlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement