Son dakika... Ukrayna uçakları Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere 856 ton su boşalttı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Son dakika... Ukrayna uçakları Türkiye'de yangından etkilenen bölgelere 856 ton su boşalttı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Son dakika... Ukrayna uçakları Türkiye\'de yangından etkilenen bölgelere 856 ton su boşalttı
 Güncelleme: 

Bir son dakika haberine göre Ukrayna'nın, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye'ye gönderdiği 2 uçağın bugüne kadar 107 uçuşla 856 ton su boşalttığı bildirildi.

Ukrayna'nın, orman yangınlarıyla mücadeleye destek için Türkiye'ye gönderdiği 2 uçağın bugüne kadar 107 uçuşla 856 ton su boşalttığı bildirildi.

Ukrayna Devlet Acil Servisinden yapılan açıklamada, son 24 saatte Muğla'daki yangın bölgelerine 9 uçuşla 72 ton su boşaltıldığı kaydedildi.

Açıklamada, uçakların yangın bölgelerine bugüne kadar 107 uçuş yaptığı ve 856 ton su attığı belirtildi.

Ukrayna, 30 Temmuz'da Türkiye'ye orman yangınlarıyla mücadeleye destek için 2 AN-32 P tipi uçak ile özel destek ekibi göndermişti.

Kaynak: AA