Sönmez: Yalnızca Hizmet Değil, Şevkat Vaat Ediyoruz - Son Dakika
Güncel

Sönmez: Yalnızca Hizmet Değil, Şevkat Vaat Ediyoruz

Sönmez: Yalnızca Hizmet Değil, Şevkat Vaat Ediyoruz

CHP Kartepe Belediye Başkan adayı Yaşar Sönmez Arslanbey'de peşpeşe düzenlediği ev ve kahve toplantılarından birini de merkezde bulunan Mahmut'un Yeri'nde düzenledi.

04.01.2014 13:23

Toplantıda konuşan Sönmez'i vatandaşlar ilgiyle dinledi.

KİMLER KATILDI ?

Söönmez'in akşam düzenlediği kahve toplantısı öncesinde ise, Nurcan Kurşunluoğlu başkanlığındaki bayanlardan oluşan ekip evlerin kapılarını çalıp, bayanlara hem broşür dağıtıp hem de destek istediler. Akşam ise, Sönmez vatandaşlarla kahvede buluştu. Sönmez'e CHP Kartepe ilçe Başkanı Av. Başar Değer ile Köseköy eski belediye Başkanı Selahattin Altunkaya, Suadiye eski belediye Başkanı Musa Övünç, Sarımeşe eski belediye Başkanı Çetşn Doyuran, CHP eski ilçe başkanı Bülent Sarı ve e meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

CHP Köseköy Meclis üyesi Bülent Sarı ile Meclis üyesi aday adayı Zekeriya Topal'ın organize ettiği vatandaş toplantısında konuşan CHP Adayı Yaşar Sönmez, "hizmeti bırakalım, Arslanbey'in şevkata, Kartepe ilçesinin bir üyesi gibi hissettirilmeye ihtiyacı var" dedi.

ESKİ BELDELER İLÇEYİ HİSSETMİYOR

Kartepe beldeleri için geçmişte hizmet üreten başkanlarının yanlarında olduğunu ve tecrübeleri ile güçlerine güç katacaklarını vurgulayan Sönmez,"Arslanbey'i karış karış biliyorum. Hangi mahalleye ne hizmet yapılacak hepsini biliyoruz. Bunların hepsini planladık. Daha önemlisi, Arslanbey'e Kartepe ilçesinin bir parçası olduğunu hissettireceğiz. Çünkü, bu bölgenin ilçe nimetlerinden, kurumlarından, hizmetlerinden yararlanması gerekiyor. Arslanbeyli, Kartepe ilçesinin bir üyesi olduğunu hissetmeli. Maalesef bugün eski beldeler bunu hissetmiyor." diye konuştu.

Sönmez, Kartepe'nin beldelerinden oluştuğuna göre, kentin proje, hizmet ve kültür bakımından bütünlüğümü sağlayacaklarını, her bölgenin Kartepeli olmaktan ve Kartepe'de yaşamaktan mutlu olacaklarını da vurguladı.

SİZE SAHİP ÇIKAN KARDEŞİNİZE SAHİP ÇIKIN

Sadece aday olduğunda değil, her zaman Arslanbey ile yakın ilişki içinde olduğunu, her fırsatta vatandaşların acısına ve tatlısına ortak olduğunu ifade eden Sönmez, Uzunçiftlik, Suadiye ve diğer beldelerin olduğu kadar Arslanbey'in de evladıyım. Sizi hiçbir zaman yalnız bırakmadım.Şimdi bu bölgenin de bana sahip çıkacağına inanıyorum. Kendimi Arslanbeylilere emanet ediyorum" dedi.

ŞEVKATİYE UNUTULMADI

CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Yaşar Sönmez ve ekibi, Arslanbey toplantısı sonrasında, Şevkatiye köyünde bir kahve ziyareti gerçekleştirerek, vatandaşlarla sohbet etti. Şevkatiyeli vatandaşların yakından tanıdığı Sönmez'e vatandaşların samimi davranışları gözden kaçmadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sönmez: Yalnızca Hizmet Değil, Şevkat Vaat Ediyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement