Sporcular 'Ben Başaracağım' Diyebilmelidir - Son Dakika
Güncel

Sporcular 'Ben Başaracağım' Diyebilmelidir

Sporcular \'Ben Başaracağım\' Diyebilmelidir

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında, Kültür Merkezi Meclis Salonu'nda Pedagog Kemal Çamlıoğlu tarafından 'Sporda Biz Olmak' adlı bir seminer düzenlendi.

21.01.2015 13:53

Aile içi iletişimin yanı sıra bireylerin sosyal yaşamları ve takım olabilme yolunda gereken azim ve mücadele gibi, konuların irdelendiği seminer, Manisalı sporcu ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Büyükşehir Belediyesi'nin Ocak Ayı etkinlikleri kapsamında 'Sporda Biz Olmak' adlı bir seminer düzenlendi. Daha önce gerçekleştirilen 'Biz Olmak' seminerlerinin dışında, bireylerin sosyal yaşamlarında ve yer aldıkları aktivitelerde kuracakları iletişimin önemine değinilen seminere, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisaspor altyapısı, Büyükşehir Belediyespor altyapısı ve Murat Germen Spor Kulübü, eğitmenler ve öğrenciler katıldı. Seminerin sürprizlerinden birisi ise Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bir video kaydı ile seminere katılan Manisalı öğrencilere seslenişi oldu. Bireylerin hayat akışı içinde gerçekleştirmek istedikleri eylemlerin olumsuz sonuç vermesinin ana kaynağının Korku faktörü olduğuna dikkat çeken Pedagog Kemal Çamlıoğlu, "Hayal kurmak güzeldir ancak asıl önemli olan nokta hayallerinizi gerçekleştirmek için ayağa kalkmanız ve size engel olabilecek her türlü sorunla korkmadan ve yılmadan mücadele etmenizdir. İçinizdeki cevheri çıkartmanız için ilk adımınız 'Ben başaracağım' demek olmalıdır" diye konuştu. Çamlıoğlu, öğrencilere sorular sorarak seminerin interaktif bir şekilde devam etmesini de sağladı. Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı'nın konuşmacı olarak da yer aldığı seminerde, takım olma ruhu, bireylere sorumluluk yükleme ve sporda üç temel nokta olan, oyuncunun kendisi, arkadaşları ve takım içerisindeki ilişkisine değinildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sporcular 'Ben Başaracağım' Diyebilmelidir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement