Stephane Lafay Michael Kors Asya Bölge Başkanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Stephane Lafay Michael Kors Asya Bölge Başkanı Oldu

Uluslararası lüks giyim markası Michael Kors'un Asya Bölgesi Başkanlığı görevine Stephane Lafay getirildi.

03.07.2014 10:20  Güncelleme: 10:32

25 yıldır Asya bölgesinde çalışan ve yaklaşık 20 yıldır bölgede uluslararası markaların yapılanmasına katkıda bulunan Stephane Lafay, 2004-2009 yılları arasında Japonya'da Bulgari Başkanı, 2001- 2003 yılları arasında Nina Ricci Parfums Genel Müdürü olarak görev yaptı. Son beş yıldır Asya Pasifik ve Japonya Tiffany & Co.'da Üst Düzey Başkan Yardımcısı olarak çalışan Lafay, bölgede pek çok başarılı çalışmaya imza attı.

Markanın Asya bölgesindeki yatırımları için söz konusu atamanın çok önemli olduğunu belirten Michael Kors CEO'su John Idol konuyla ilgili açıklamasında, 'Markamızın uluslararası çapta gelişmesinde Asya pazarının büyük rol oynuyor. Son iki yılda bölgedeki mağaza sayımızı iki katına çıkardık, 100'den fazla lokasyona ulaştık. Stephane Lafay'ın Asya'da lüks markalar ile ilgili uzun yıllara dayanan deneyimi var. Tecrübesi ve liderliği ile markamızı daha da ileriye götüreceğine inanıyorum' dedi.

28 Temmuz'da resmi olarak göreve başlayacak Stephane Lafay ise konuyla ilgili değerlendirmesinde, 'Michael Kors için bu bölgenin çok büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum ve ben de bu ekibin bir parçası olmak için sabırsızlanıyorum' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Stephane Lafay Michael Kors Asya Bölge Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement