Su Altında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da - Son Dakika
Güncel

Su Altında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da

Su Altında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo\'da

Çocukların bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına yakışan kutlama Bayramapaşa'daki Turkuazoo Akvaryumda gerçekleşecek.

19.04.2013 11:18  Güncelleme: 11:21

Sualtında gerçekleştirilen birbirinden farklı ve keyifli etkinlikle adından söz ettiren Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Bayrampaşa'daki Turkuazoo Akvaryum, yine bir ilke imza atıyor. Sualtında Kuğu Gölü Balesini ziyaretçileriyle buluşturmaya hazırlanan Turkuazoo Akvaryum, bu gösteriyi ziyaretçileriyle buluşturmak için en anlamlı tarih olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı seçiyor.

Su balesi ve senkronize yüzmede ülkemizi çeşitli organizasyonlarda temsil etmiş ve derece kazandırmış Türk Milli Takımı sporcularından oluşan grubun sergileyeceği Kuğu Gölü Balesi, çocuklara unutamayacakları anları yaşatmaya hazırlanıyor.

Bu unutulmaz gösteriyi izlemek için siz değerli gazeteci dostlarımızı ve çocuklarınızı 22 Nisan Pazartesi günü saat 11:00'da Turkuazoo Akvaryum'a bekliyoruz. Siz de 23 Nisan'a özel hazırlanan bu gösterinin coşkusuna tanık olabilirsiniz.

Tarih: 22 Nisan Pazartesi

Saat: 11:00

Adres: Turkuazoo Akvaryum Bayrampaşa

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Su Altında Kuğu Gölü Balesi Turkuazoo'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement