Sulakyurt'ta sağanak sonrası yollarda onarım çalışmaları sürüyor - Son Dakika
Güncel

Sulakyurt'ta sağanak sonrası yollarda onarım çalışmaları sürüyor

Sulakyurt\'ta sağanak sonrası yollarda onarım çalışmaları sürüyor

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde son günlerde yaşanan sağanağın ardından hasar oluşan yollarda onarma çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt-Balışeyh yolunda devam eden çalışmaları inceledi ve bozulan yolların düzeltilmesi için karayolları ekipleriyle iletişime geçildiğini belirtti. Bildik, daha öncesinde ilçe merkezinde sel ve su baskınları için dere ıslahı yapıldığını ve ilçe sınırları içerisinde çalışmaların devam edeceğini söyledi.

14.06.2023 12:59

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde son günlerde yaşanan sağanağın ardından hasar oluşan yollarda onarma çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı İsmail Bildik, sağanak nedeniyle meydana selin zarar verdiği Sulakyurt- Balışeyh yolunda devam eden çalışmaları inceledi.

Bozulan yolların düzeltilmesi için karayolları ekipleriyle iletişime geçildiğini ve çalışmalara başlanıldığını aktaran Bildik, "Daha öncesinde ilçe merkezinde sel ve su baskınları için dere ıslahını yapmıştık. İlçemiz sınırları içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sulakyurt'ta sağanak sonrası yollarda onarım çalışmaları sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement