Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar'a 'Atatürk'e Hakaretten' Soruşturma - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar'a 'Atatürk'e Hakaretten' Soruşturma

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı, Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar haklarında, "Atatürk'ün hatırasına hakaret etmek" suçundan ayrı ayrı soruşturma başlattı.

BAKIRKÖY Cumhuriyet Başsavcılığı, Süleyman Yeşilyurt ve Hasan Akar haklarında, "Atatürk'ün hatırasına hakaret etmek" suçundan ayrı ayrı soruşturma başlattı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle Süleyman Yeşilyurt, sosyal medyada paylaşılan bir videoda sarf ettiği sözler nedeniyle de Hasan Akar haklarında, "Atatürk'ün hatırasına hakaret etmek" suçlarından soruşturma başlattı.

Soruşturmaların, Süleyman Yeşilyurt'un televizyonda Atatürk hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle, Hasan Akar'ın ise sosyal medyada paylaşılan bir videoda Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyda hanım hakkında sarf ettiği sözler nedeniyle başlatıldığı öğrenildi.

Akar ve Yeşilyurt hakkında gözaltına alınma talimatının verildiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA