Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, ilçede çocuklara yönelik oluşturulan buz pateni pisti hizmete girdi.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, sahil dolgu alanındaki açılışta yaptığı konuşmada, buz pateni pistinin bir ay açık kalacağını söyledi.
Buz pateni pistinin çocuklara Süleymanpaşa Belediyesi'nin bir karne hediyesi olduğunu belirten Eşkinat, "Süleymanpaşa Belediye Meclisimizin aldığı kararla yarım saat buzda kayma keyfi öğrenciler için 5 TL büyüklerimiz için ise 8 TL olarak belirlendi. Burası çocuk dostu bir kent. UNICEF'inde önümüzdeki yıl içerisinde planladığı beş çocuk dostu kentten biri Süleymanpaşa olacak" dedi.
Belediye olarak insanları mutlu etmeye çalıştıklarını ifade eden Eşkinat, "Buz pisti geçen sene çok ilgi gördü. Biliyorsunuz çok da baltaladılar. Bizi her yere şikayet ettiler. Buz pisti yapılamaz diye. Ama kaldırılırken neden kaldırılıyor diye serzenişte bulundular. Biz insanlarımızı mutlu etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından buz pateni pisti hizmete açıldı.
Son Dakika › Güncel › Süleymanpaşa'da Buz Pateni Pisti Açıldı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.