Sunguroğlu'nda "Birlikte Yaşama Sanatı" Semineri - Son Dakika
Güncel

Sunguroğlu'nda "Birlikte Yaşama Sanatı" Semineri

Sunguroğlu\'nda "Birlikte Yaşama Sanatı" Semineri

Özel Sunguroğlu Liseleri yatılı olarak kalan öğrencilere Uzman Psikolojik Danışmanı Okan BAL tarafından Birlikte Yaşama Sanatı ve Diyalog konulu seminer verildi.

05.11.2014 10:49  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bal'ın seminerinde hayatın içinden seçilmiş video görüntüleri ile zenginleşince öğrenciler ilgi ile takip ettiler.

Öğrencilere yatılılıkta, kendi evlerinin konfor ve rahatlığını veremeyeceklerini ancak sıcak bir ortam ve geleceklerini şekillendirecek önemli başarılar verilebildiğini anlatan Bal ;"Başarı prensip ve kurallarla beraber gelir, trafikteki kurallar hayatımız için ne kadar önemli ve hayati ise toplumsal yaşamda da kurallar bir o kadar önemlidir. Hayatta mutluluğun altın anahtarı;

Doğru insan olmak

Doğru arkadaşı bulmak

Olumlu ve pozitif mesajlar veren arkadaşlar her zaman kazandırır. Yaşamı sanata dönüştürmenin yolu toplumsal nezaket ve görgü kurallarına riayet etmek, evrensel değerleri hayatımızda uygulamaktır. Nezaket ifadelerini kullanma aldığımız kültürün ölçüsünü gösterir."dedi.

Konu ile alakalı Okul Müdürü Ahmet ÖZÇELİK ise "Okulumuz pansiyonun da kalmak mecburi değil bir ayrıcalıktır, öğrencilerimize en güzel ortamı ve yaşam standartlarını sağlayarak bedensel ve zihinsel gelişimleri hususunda ekip olarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak özgüveni tam zeki başarılı ülkesini ve milletini seven öğrenciler yetiştirme gayreti içinde olduk, inşallah bu yolda da gayretlerimiz artarak devam edecektir." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sunguroğlu'nda 'Birlikte Yaşama Sanatı' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement