Sünnet Çocuğunun Atla Şehir Turu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sünnet Çocuğunun Atla Şehir Turu

11.08.2014 13:44

Zonguldak’ta, doktorların ‘15 yaşına kadar sünnet olamaz’ dediği çocuk 7 yaşında sünnet olmanın sevincini şehir merkezinde atla gezerek yaşadı.

Zonguldak'ta, doktorların '15 yaşına kadar sünnet olamaz' dediği çocuk 7 yaşında sünnet olmanın sevincini şehir merkezinde atla gezerek yaşadı.

Zonguldak'ta doğuştan epilepsi hastası olan Ayhan Vurmaz için doktorlar, '15 yaşına kadar sünnet olamaz' dedi. Tekrar bir araya gelen doktorlar 'Sünnet olabilir' raporu hazırlayınca aile sevinçten havalara uçtu.

Hemen hazırlıklara başlayan baba Celal Vurmaz davulcu tutarak at kiraladı. Oğlunu sünnet kıyafetleri ile ata bindiren baba, Zonguldak'ın göbeğinde tur attırdı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında önde davulcular yürürken arkadan at üstünde sünnet çocuğu geldi.

29 yaşındaki baba Celal Vurmaz, bugün kendisinin en mutlu günü olduğunu ifade ederek "Çocuğum rahatsızdı doktorlar bir araya geldi ve sünnet olmasına karar verdi. Normalde 15 yaşına kadar sünnet olamayacaktı. Bugün öğleden sonra olacak o yüzden bende atla şehir gezisi yaptırarak eğlendiriyorum" dedi.

Bugün sünnet olacağı için sevinçli olduğunu belirten 7 yaşındaki epilepsi hastası Ayhan Vurmaz'ın mutluluğu gözlerine yansıdı. At üstünde şehir turu atan Ayhan Vurmaz babası ve kuzeniyle halay çekti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sünnet Çocuğunun Atla Şehir Turu - Son Dakika


Advertisement