Şüpheli Çanta Boş Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Şüpheli Çanta Boş Çıktı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Şüpheli Çanta Boş Çıktı

Sivas Devlet Hastanesi arkasındaki kaldırıma bırakılan 'Bond' tipi şüpheli çanta paniğe neden oldu.

Sivas Devlet Hastanesi arkasındaki kaldırıma bırakılan 'Bond' tipi şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılan çanta boş çıktı.

Kent merkezi, Uzunyol Caddesi üzerinde Sivas Devlet Hastanesi arkasındaki otopark yanındaki kaldırıma bırakılan Bond tip şüpheli çantayı görenler, bomba şüphesiyle polise ihbarda bulundu. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak bomba imha ekiplerinin gelmesini bekledi. Cadde ise bir süre trafiğe kapatıldı.

Olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanı şüpheli çantanın fünye ile patlatılması için düzenek yerleştirdi. Çevredekiler alandan uzaklaştırılarak, şüpheli çanta fünye ile uzaktan kumanda aracılığıyla patlatıldı. Çanta boş çıktı.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu arada bazı çocukların patlatılan çantayı cep telefonlarıyla görüntülemeleri dikkat çekti. - Sivas

Kaynak: DHA