Suriye'deki Çatışmada Yaralanan 8 Yaralı Hatay'a Getirildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'deki Çatışmada Yaralanan 8 Yaralı Hatay'a Getirildi

Suriye\'deki Çatışmada Yaralanan 8 Yaralı Hatay\'a Getirildi
21.07.2017 15:07

SURİYE'nin Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısındaki Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nı kontrolü altında bulunduran Ahraru'ş Şam ile bölgede hakimiyet kurmak isteyen Heyet Tahrir Şam grupları arasındaki çatışmada yaralananlardan 8 Suriyeli, tedavi için Türkiye'ye getirildi.

SURİYE'nin Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısındaki Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nı kontrolü altında bulunduran Ahraru'ş Şam ile bölgede hakimiyet kurmak isteyen Heyet Tahrir Şam grupları arasındaki çatışmada yaralananlardan 8 Suriyeli, tedavi için Türkiye'ye getirildi.

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın karşısına 5 kilometre mesafede yer alan Bab-Al Hava Sınır Kapısı bölgesinde Esad rejimi karşıtı gruplar arasında 2 gündür çatışmalar oluyor. Bab-Al Hava Sınır Kapısı'nı kontrolü altında tutan Ahraru'ş Şam ile bölgede hakimiyet kurmak isteyen Heyet Tahrir Şam grupları arasında devam eden çatışmalar, Türkiye sınırına kadar dayandı. Bab-Al Hava Sınır Kapısı yakınlarında ara ara şiddetlenerek devam eden çatışmalarda yaralanan 8 Suriyeli Cilvegözü Sınır Kapısı'nda bekleyen ambulanslarla Reyhanlı ve Hatay'daki çeşitli hastanelere getirilerek tedavi altına alındı.

- Hatay

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'deki Çatışmada Yaralanan 8 Yaralı Hatay'a Getirildi - Son Dakika


Advertisement