Esed güçlerine ait bir savaş uçağının, başkent Şam'ın Arbin bölgesindeki pazar yerini bombalaması sonucu 15 kişinin öldüğü bildirildi.
Muhalif yapılanmalardan sorumlu Suriye Genel Devrim Konseyi'nden (SRGC) yapılan açıklamada, savaş uçağının, başkentin doğu kesiminde yer alan muhaliflerin denetimindeki Arbin bölgesinde bulunan pazaryerini bombaladığı belirtildi.
Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu en az 15 kişinin yaşamını yitirdiği ve onlarca kişinin yaralandığı kaydedilen açıklamada, yaralıların bölgedeki sahra hastanelerine kaldırıldığı, ölü sayısının ise artmasından endişe edildiği aktarıldı. - Şam
Son Dakika › Güncel › Suriye'deki İç Savaş - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.