Suriye'den Savaştan Kaçtılar, Adana'da Kapkaç Yaptılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'den Savaştan Kaçtılar, Adana'da Kapkaç Yaptılar

Suriye\'den Savaştan Kaçtılar, Adana\'da Kapkaç Yaptılar
20.11.2013 09:39

Suriye'de süren iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen 2 kişi, 1 kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçtıktan sonra polis tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Y.C (18) ve M.A (26) adlı 2 kişi kaçak yollardan, Suriye'den...

Suriye'de süren iç savaştan kaçarak Adana'ya gelen 2 kişi, 1 kadının cep telefonunu kapkaç yöntemiyle alıp kaçtıktan sonra polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Y.C (18) ve M.A (26) adlı 2 kişi kaçak yollardan, Suriye'den Türkiye'ye giriş yaparak Adana'ya geldi.

Suriyeli 2 kişi, paraları olmadığı için kapkaç yapmaya karar verdi. Merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi'nde akşam üzeri evine giden Merve Nur (20), isimli genç kızın yanına yaklaşan 2 şahıstan 1'i ona adres sormaya çalışırken, diğeri de elindeki cep telefonunu alıp kaçtı. Genç kız bunun üzerine bağırmaya başlayınca, çevredeki vatandaşlar hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis zanlıların peşine düştü. Alınan eşkal doğrultusunda araştırma yapan yunus ekipleri, Kayalıbağ Mahallesi'nde eşkale uygun 2 kişiyi gözaltına aldı.

Genç kızın teşhis ettiği Suriyeli zanlılar daha sonra emniyete getirilerek, sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Savaştan Kaçtılar, Adana'da Kapkaç Yaptılar - Son Dakika


Advertisement