Suriye'nin İnternete Erişim Sorunu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suriye'nin İnternete Erişim Sorunu

23.08.2012 11:56  Güncelleme: 12:09

Türk Telekom tarafından, "Türk Telekom olarak Suriye Telekom'a verdiğimiz servislerde, 11 Ağustos'tan bu yana kesintiler yaşanmaktadır" açıklaması yapıldı.

Türk Telekom tarafından, Suriye'nin yaşadığı internete erişim sorununa ilişkin, "Türk Telekom olarak Suriye Telekom'a verdiğimiz servislerde, 11 Ağustos'tan bu yana kesintiler yaşanmaktadır, ancak sorun bütünüyle Suriye'nin kendi fiber optik altyapısında yaşanan kesintilerden kaynaklanmaktadır" açıklaması yapıldı.

Türk Telekom açıklamasında, bugün bazı gazete ve internet haber sitelerinde yer alan "Türkiye Suriye'nin fişini çekti" başlıklı, Türk Telekom'un Suriye'deki internet bağlantısını kestiği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı kaydedildi.

Açıklamada, Suriye'de yaşanan internet kesintilerinde, Türk Telekom'un herhangi bir müdahalesinin kesinlikle söz konusu olmadığı belirtilerek, "Türk Telekom olarak Suriye Telekom'a verdiğimiz servislerde, 11 Ağustos'tan bu yana kesintiler yaşanmaktadır, ancak sorun bütünüyle Suriye'nin kendi fiber optik altyapısında yaşanan kesintilerden kaynaklanmaktadır" ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Elif Ferhan Durmuş

Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suriye'nin İnternete Erişim Sorunu - Son Dakika


Advertisement