Suriyeli Ailelere Buzdolabı Yardımı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Ailelere Buzdolabı Yardımı Yapıldı

Suriyeli Ailelere Buzdolabı Yardımı Yapıldı

Kimse Yok Mu Derneği tarafından tespit edilen Suriyeli ailelere buzdolabı yardımında bulunuldu.

26.07.2015 12:11

Şanlıurfa'da sıcakların en fazla olduğu bu günlerde Kimse Yok Mu Derneği tarafından Suriyelilere hayati bir yardım daha yapıldı.

Çok sayıda Suriyelinin de yaşadığı Şanlıurfa'da sıcaklar bunaltıyor. İnsanlar gece bile sıcaktan yatamıyor. Kötü şartlarda yaşayan Suriyeliler bazen soğuk su bile bulmakta sıkıntı yaşıyor.

Buzdolabı olamayan ailelere komşular belki bir tas buz verebilir ama sebze meyve yemeklerini saklamak büyük bir sorun. Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şubesi iki Suriyeli aileye buzdolabı yardımında bulundu.

Kimse Yok Mu Derneği Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Fevzi Şahin konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İhtiyaç sahibi Şanlıurfalı Suriyeli Ailelere gıda yardımları yaparken bazı aileler bize başka ihtiyaçlarını da bildiriyorlar. Hepsine ulaşmak çok zor fakat bazen bir hayırsever bulunca bazılarını karşılıyoruz. Buz dolabı olmayan ve çok sıcak bire ende barınan bu iki aileye acilen buzdolabı vermemiz gerekiyordu. Sağ olsun bir bağışçımız hemen buzdolabı alıp bize gönderdi. Biz de bu ailelere ulaştırdık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Yardımsever vatandaşları bekliyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Suriyeli Ailelere Buzdolabı Yardımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • urfa lı: Ancak suriyelilere yardım yaparlar 0 0 Yanıtla

Advertisement