Türkiye'nin bir çok ilinde kar ve soğuk hava etkili olurken, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde yaşayan Suriyeli sığınmacılar, çocuklarıyla birlikte denize girdi.
Suriye'nin Hama şehrinden Yumurtalık'a geldiklerini söyleyen sığınmacılar, denizin soğuk suyuna aldırmadan, havanın açık olmasından da yararlanarak ailece denize girdiler.
Denizin ve kumsalın tadını doyasıya çıkaran sığınmacılar, denize girmekten büyük keyif aldıklarını söyledi. Hama'da deniz olmadığı için bu keyfi yaşayamadıklarını söyleyen Suriyeliler, Yumurtalık'ta bu şansı bulduklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdiler. - ADANA
Son Dakika › Güncel › Suriyeli Sığınmacılar Şubat Ayında Denizin Keyfini Çıkarıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?