Suudi ve İspanyol Bakanlar Telefonda Görüştü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suudi ve İspanyol Bakanlar Telefonda Görüştü

09.04.2026 23:43

Faysal bin Ferhan ve Jose Manuel Albares, bölge güvenliği ve istikrarını değerlendirdi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile İspanya Dışişleri Bakanı Jose Manuel Albares'in bölgedeki gelişmeler ve bunların güvenlik ve istikrar üzerindeki etkilerini görüştüğü bildirildi.

Suudi Arabistan Dışişleri Bakanlığının ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yapılan açıklamaya göre, Bakan Bin Ferhan, İspanyol mevkidaşı Albares ile telefonda görüştü.

Görüşme sırasında, bölgedeki gelişmeler ve bunların güvenlik ve istikrar üzerindeki etkileri ile bu konuda yapılan çalışmalar ele alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Suudi ve İspanyol Bakanlar Telefonda Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement