"Takımda Çok Eksiklerimiz Var" - Son Dakika
Güncel

"Takımda Çok Eksiklerimiz Var"

"Takımda Çok Eksiklerimiz Var"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Daha Üretici Olabilirdik" Dedi.

23.10.2010 01:30

KARDEMİR KARABÜKSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLDİZ: "DAHA ÜRETİCİ OLABİLİRDİK"

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Kardemir Karabükspor'u 2 -1 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, saha şartlarının çok kötü olduğunu belirterek, "Ağır şartlarda oynadık. Karabükspor'un buraya kadar nasıl hakedip geldiğini bir kez daha gördük. Bizim için sahada sadece üç puan vardı. Takımda çok eksiklerimiz var. Karabükspor'u da kutluyorum" dedi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz ise ilk yarıda çok dağınık bir oyun oynadıklarını ifade ederek, "Çok dağınık, bize yakışmayan goller yedik. İkinci yarı baskıyı kurduk. Fakat golü bulamadık. İkinci yarı tamamen rakip saha içinde geçti. Daha üretici olabilirdik. İlk 45 dakika bize pahalıya patladı. İkinci yarıda Eskişehirspor iyi savunma yaptı. Golü bulamadık" diye konuştu.

Eskişehirsporlu Sezer de lige çok iyi bir başlangıç yapamadıklarını açıklayarak, "Geçen haftaki maçın ardından çıkış yakalamak istiyorduk. Takım oyununu sahaya yansıtamıyorduk. Karabük gibi lige iyi başlayan, ligin saygısını kazanmış bir takıma karşı böyle bir kötü bir zeminde kazanmak kolay değildi. Bülent Uygun takıma geldikten sonra kendimize güvenimiz geldi. Daha iyi oynamaya başladık. Karabükspor'un, Süper Lige yakışmayan bir sahası var. Bu sahada sadece mücadele edilir" dedi.

Eskişehirsporlu Adem ise, "Lige kötü başladık. Taraftarlarımıza ve camiamıza yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Bu da üstümüzde baskı yarattı. Takım ruhunu elde edemedik. Hoca değişikliği takıma iyi bir hava, iyi bir motivasyon getirdi" diye konuştu.

Karabüksporlu İlhan da ligin başından bu yana en kötü oyunlarını oynadıklarını, maçın ikinci yarısında çok iyi baskı kurduklarını, fakat golü bulamadıklarını ifade etti.

Karabüksporlu Hakan Özmert ise basit goller yedik, ikinci yarı rakip takımın kendi sahasından çıkamadığını söyleyerek, "Bundan sonra yere daha sağlam basmamız lazım" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Takımda Çok Eksiklerimiz Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement