Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda Seferler Normale Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda Seferler Normale Döndü

Taksim-Kabataş Füniküler Hattı\'nda Seferler Normale Döndü
20.02.2024 09:29

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda genel elektrik dağıtım kurumu şebekesinde meydana gelen dalgalanma sonucu seferler yapılamadı. Ancak, bir süre sonra seferler normale döndü. Ayrıca, M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve 4. Levent istasyonları arasında da enerji dalgalanması nedeniyle yürüyen merdiven ve asansör sisteminde arıza meydana geldiği belirtildi.

Taksim- Kabataş Füniküler Hattı'nda enerji dalgalanması nedeniyle aksayan seferler normale döndü.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda genel elektrik dağıtım kurumu şebekesinde meydana gelen dalgalanma sonucu oluşan arıza nedeniyle seferlerin yapılamadığı belirtildi.

Bir süre yapılamayan seferler daha sonra normale döndü.

Metro İstanbul'dan yapılan bir diğer duyuruda, yaşanan enerji dalgalanması nedeniyle M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı'nın Şişhane ve 4. Levent istasyonları arasında yürüyen merdiven ve asansör sisteminde de arıza meydana geldiği, teknik ekiplerin ekipmanlara müdahale ettiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Taksim-Kabataş Füniküler Hattı'nda Seferler Normale Döndü - Son Dakika


Advertisement