Talihsiz Ceylan Katili İçin Bunları Yazmış: Bir Tek Abim Olsun Bana Bir Şey Olmaz - Son Dakika
Güncel

Talihsiz Ceylan Katili İçin Bunları Yazmış: Bir Tek Abim Olsun Bana Bir Şey Olmaz

İstanbul'da ağabeyi tarafından uykudan uyandırılarak öldürülen Ceylan Timuroğlu'nun sosyal medyadan ağabeyi için "Bir tek abim olsun bana bir şey olmaz." yazdığı görüldü.

02.03.2017 14:33  Güncelleme: 14:57

İstanbul Ataşehir'de 24 yaşındaki kız kardeşi Ceylan Timuroğlu'nu tabancayla vurarak öldüren ağabey Erhan Timoğlu'nu yakalamak için operasyonlar sürüyor. Polisin baskın yaptığı çok sayıda adreste şu ana kadar aranan şüpheli bulunamadı. Şüpheliyi bulmak için yanında saklanabileceği arkadaşları tespit edilmeye çalışılıyor.

"BİR TEK ABİM OLSUN BANA BİR ŞEY OLMAZ"

Öte yandan Ceylan Timuroğlu'nun sosyal medyada abisiyle ilgili paylaştığı bir gönderi dikkat çekti. Timuroğlu, ağbeyiyle iftar sofrasında çekildiği fotoğrafın altına "Bir tek abim olsun bana bir şey olmaz." yazdığı görüldü.

DANIŞTAŞ VE CUMHURİYET GAZETESİ SALDIRILARININ FAİLLERİNDEN BİRİ ÇIKTI

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada kaçan ağabey Erhan Timuroğlu'nun 2006 yılı Mayıs ayında Danıştay saldırısı ile Cumhuriyet Gazetesi'ne el bomba atılma olaylarının faili olarak yargılandığı belirlenmişti.

TANIDIĞI BİR KİŞİYLE SİNEMAYA GİTTİĞİ İÇİN VURMUŞ

Polis tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Erhan Timurgoğlu'nun kız kardeşini, kendi tanıdığı bir kişiyle sinemaya gittiği için tartışıp vurduğu tespit edildi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Erhan Timuroğlu'nun olay sırasında alkollü olduğu belirlendi. Ağabey ile kardeşin daha önce de şiddetli kavgalar yaşadığı öğrenildi.

Talihsiz Ceylan Katili İçin Bunları Yazmış: Bir Tek Abim Olsun Bana Bir Şey Olmaz

Son Dakika Güncel Talihsiz Ceylan Katili İçin Bunları Yazmış: Bir Tek Abim Olsun Bana Bir Şey Olmaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement