Tanık'tan Tüm Çalışanlara Güvence - Son Dakika
Güncel

Tanık'tan Tüm Çalışanlara Güvence

Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Çankaya Web TV'de vatandaşların facebook ve twitter üzerinden sorduğu soruları yanıtladığı 'Çankayalı Soruyor Başkan Yanıtlıyor' programında tüm bilinmeyenleri cevapladı.

27.02.2014 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tanık geleneksel hale getirdiği programda gelecekte siyasal yaşamını nasıl şekillendireceğinden taşeron sistemine temizlikten sokaklarda yaşayan insanların sorunlarına kadar vatandaşların merak ettiği sorulara tüm içtenliğiyle cevap verdi.

Sunuculuğunu Jale Alganatay'ın yaptığı programda görevi teslim edeceği Alper Taşdelen'in genç ve dinamik bir başkan olacağından kuşku duymadığını ifade eden Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Taşdelen'in eğitimli, birikimli ve oldukça uygun bir yaşta başkanlığı üstlenecek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Şu saatten sonra kendisine belediye başkanı olarak bakmaya başladığını dile getiren Tanık, eğitimli ve genç kuşağın temsilcisi olan Taşdelen'in Çankaya ilçesinde yaşayan insanları Çankaya Belediyesi çalışanlarının memnuniyetiyle doğru orantılı olarak güzel günlere taşıyacağından en ufak bir kuşkusu olmadığını sözlerine ekledi.

PARTİM GÖREV VERDİĞİ SÜRECE HAZIR OLDUĞUMU SÖYLEYEBİLİRİM

Cumhuriyet Halk Partisi gibi sosyal demokrasiyi misyon edinmiş bir partide belediye başkanlığı yapmış olmaktan dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini aktaran Tanık, 'Benim hiçbir zaman iktidar olma gibi bir derdim olmadı. Ben her zaman halkın gözünde değerli olmayı ön koşul olarak kabul ettim. Hayatım boyunca itibarı iktidara tercih ettim. Belediyeler halkın bütün kesimlerine hizmet etmek durumunda olmalı şiarıyla görevim boyunca siyasetten uzak kalmaya gayret gösterdim. Particilik politikası yapmadan belediyecilik politikasını uygulamaya çaba gösterdim. Biz göreve ilk geldiğimiz günden bu yana Yeni Toplumcu Belediyecilik uygulamasını ön plana taşımaya çalıştık. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. CHP'de bulunmayı belediye başkanlığı verilsin diye görmüyorum. Partimin yeniden görev vermesi durumunda yeniden göreve hazır olduğumu söyleyebilirim' diye konuştu.

GÖREVDE OLDUĞUM SÜRECE HERKES İŞİNİN BAŞINDA OLACAK

Görevi süresi boyunca emekten yana bir tavır takınmaya özen gösterdiğini Çankayalılarla paylaşan Tanık, belediyenin hayati ihtiyacı olan özel güvenlik hizmetlerinin belediye bünyesinde doğrudan çalışmasının mümkün olmadığını söylerken onların belediye içerisinde sorunsuz ve işlerinin başında olacaklarının sözünü ben veriyorum dedi. Her yerde olduğu gibi belediye hizmetlerinde de özel güvenliklerin de olmazsa olmaz olduğunu belirten Tanık, 'Mazbata töreninde görevi sevgili Alper Taşdelen'e teslim edesiye kadar görevimin başındayım. Ve emekçilerimiz şundan emin olabilirler ki, kimsenin işine son vermek söz konusu değildir' dedi.

Tanık ayrıca programda işgaliye harçlarının belediye inisiyatifinden çıkarılarak devletin eline verilmesinden, temizlikte çöp konteynırlarının yarattığı sorunlara kadar birçok konuda vatandaşı aydınlatacak bilgileri izleyenleriyle paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tanık'tan Tüm Çalışanlara Güvence - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement