Taraklı'da "Kültürlü Günler" - Son Dakika
Güncel

Taraklı'da "Kültürlü Günler"

Taraklı\'da "Kültürlü Günler"

Servet Sezgin'in 'Benim Taraklı'm' adlı dia gösterisi; Taraklı Han Sofrası'nda gerçekleşti.

06.08.2011 15:57

Taraklı Belediyesi'nin 7'inci Ramazan Kültür Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Sakaryalı Fotoğraf Sanatçısı Servet Sezgin'in 'Benim Taraklı'm' adlı dia gösterisi; Taraklı Han Sofrası'nda gerçekleşti.

KATILIM

Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Erkal, SAGÜSAD Başkanı Müjgan Zaman, Fotoğraf Sanatçısı İ. Arzu Açıkel, TYB Sakarya Şube başkanı Fahri Tuna ve Taraklı'lı sanatseverlerin büyük ilgi ile izlediği dia gösterisinde Sanatçı Sezgin; 'İçten' ve 'Dıştan' bakışla çektiği taraklı Fotoğraflarıyla gönülleri mest etti.

SÜRPRİZ

Soru-cevaplarla ve anılarla zenginleşen ve kahkahalara karışan dia gösterisinde fotoğraflardaki mekânlarla ilgili sorulara doğru cevap veren izleyicilere anında kitap hediyeleri takdim edildi. Gençlerin ve bayanların da ilgi gösterdiği dia gösterisinin sonunda servet sezgin izleyenlere sürpriz yaparak 'Suriye' konulu dia gösterisini de sunarken, büyük beğeni topladı.

ESPRİLİ

Dia gösterisi Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman'nın Sanatçı Servet Sezgin'e teşekkür mahiyetinde bir taraklı evi maketi hediye ederken söylediği 'Servet beyi hemşeri gördüğümüzden Taraklı'dan evlendirdik' esprisi, sezgin'in de 'çok ödülüm, plaketim, belgem oldu ama ilk defa ev'lendiriliyorum. Bu evi hep saklayacağım' sözleri ve kahkahalarla sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Taraklı'da 'Kültürlü Günler' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement