Tarsus Karadenizliler Derneği'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Tarsus Karadenizliler Derneği'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Tarsus Karadenizliler Derneği\'nden Başkan Kocamaz\'a Ziyaret

Kısa adı TAKADER olan Tarsus Karadenizliler Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

28.11.2013 10:00

Kısa adı TAKADER olan Tarsus Karadenizliler Eğitim, Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri, Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ı makamında ziyaret etti.

TAKADER Başkanı Dursun Güler ile birlikte başkan yardımcısı Çetin Yalçın yönetim kurulu üyeleri Ömer Altıparmak, Yalçın Aydın, Subutay Yanık ve Rıfat Günay Başkan Kocamaz'la bir süre sohbet ettiler.

Dursun Güler başkanlığındaki Karadenizliler Derneği üyeleri, yapılan görev değişikliği nedeniyle protokol ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocamaz, 20 yıldır Tarsus'taki bütün insanlarla bütünleştiklerini söyledi.

Başkan Kocamaz, "20 yıldır Tarsus'taki insanlarla bütünleşmişiz, bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Tarsus Belediyesi olarak Tarsus'a ve Tarsusluya hizmet vermeye çalışıyoruz. Tarsus Allah'a çok şükür ki belediyecilik konusunda kentleşme konusunda 1994 öncesine göre çok büyük mesafe kat etti bir yerlere geldi. Tarsus 1994'ten bu yana dışarıdan gelenlerin özellikle çok dikkatini çeken çok büyük bir değişime uğradığını, gelişime uğradığını herkes söylüyor. Gerçekten 20 yıllık görev süremiz içerisinde bizim dahi başlangıçta hayal etmediğimiz çok şey bugün hayata geçmiş durumda. Biz bu istikrarı Tarsus'ta sağladık. Tarsus'taki deneyimlerimizle Mersin geneline yaymak istiyoruz. Bizde naçizane 20 yıldır bu görevi Tarsus'ta yapmaya çalışıyoruz. Cenab-ı Allah'ında yardımıyla, bu kentte yaşayanların desteğiyle ve verdiğimiz mücadele sonucu Tarsus bir huzur kenti, bir barış kenti haline geldi" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarsus Karadenizliler Derneği'nden Başkan Kocamaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement