TARTIŞTIĞI 2 KİŞİYİ POMPALI TÜFEKLE VURDU - Son Dakika
Güncel

TARTIŞTIĞI 2 KİŞİYİ POMPALI TÜFEKLE VURDU

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde M.Y. (45) henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı M.A.K. (39) ve G.K.'yı (28) pompalı tüfekle yaraladı.

06.03.2023 19:13  Güncelleme: 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'nın Alaşehir ilçesinde M.Y. (45) henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı M.A.K. (39) ve G.K.'yı (28) pompalı tüfekle yaraladı. Kaçan M.Y., polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı. Yaralılardan M.A.K.'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olay, bugün 09.30 sıralarında Alaşehir ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre M.Y., henüz belirlenemeyen bir nedenle M.A.K. ve G.K. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine M.Y. eve gidip ruhsatsız pompalı tüfeğini alarak geri döndü. M.Y., tartıştığı M.A.K. ve G.K.'ye pompalı tüfekle ateş açtı. Saldırıda M.A.K. ve G.K. yere yığılırken, M.Y. kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. M.Y. ise kısa sürede silahıyla yakalanarak gözaltına alındı. Yaralılardan M.A.K.'nın durumunun ağır olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TARTIŞTIĞI 2 KİŞİYİ POMPALI TÜFEKLE VURDU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TARTIŞTIĞI 2 KİŞİYİ POMPALI TÜFEKLE VURDU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement