Tartıştığı adamı defalarca bacağından vurdu... O anlar kamerada - Son Dakika
Güncel

Tartıştığı adamı defalarca bacağından vurdu... O anlar kamerada

İstanbul Esenyurt'ta yaşanan olayda, tartıştığı adamı silahla defalarca bacağından vuran şahıs, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayın yaşandığı Süleymaniye Mahallesi'nde çıkan tartışma sonucunda şahıs, bacağından yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye götürdü. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı. O anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

08.08.2023 10:47  Güncelleme: 10:48

Tartıştığı adamı defalarca bacağından vurdu... O anlar kamerada

İSTANBUL Esenyurt'ta tartıştığı adamı art arda silahla yaralayan şahıs bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Olay, dün gece saatlerinde Süleymaniye Mahallesi'nde yaşandı. iddiaya göre, iki kişi arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen olayda taraflardan biri silahını ateşleyerek tartıştığı şahsı bacağından defalarca vurdu. Durumu gören çevredeki vatandaşlar polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaralı şahsa ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlatırken, yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Tartıştığı adamı defalarca bacağından vurdu... O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tartıştığı adamı defalarca bacağından vurdu... O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement